keskiviikko 13. marraskuuta 2013

UGG

Laitetaanpa nyt vähän kuvia ainaisen lätinän tilalle, tai vaihteeksi..

Eilen oli se mun ja H.n yhteinen shoppailupäivä. Siis alunperin oli tarkoitus ostella vaan H.lle mitä nyt tarvitsi, mutta reilut neljä tuntia kaupassa pyörittyämme lipesin ostamaan itsellenikin. Aluksi yritin olla kiinnostumatta mistään, mutta niin kauan viihdyttiin kaupoissa, että periaate lähti jo lipsumaan. Mutta ei niin pahasti, mopo pysyi käsissä ja tilillekin jäi vielä vähän rahaa ruokaan. H.lle ostin kengät Spirit Storesta, paitoja Henkasta, Bik Boksista ja Ginasta, ja jotain pientä päälle, sukkia ja sellaista. Satanen upposi äkkiä. Itselleni ostin sitten lopuksi nuo tekonahkahousut Ginasta. Niitä oli jokaikisessä kaupassa pilvin pimein, monissa eri väreissä ja nahkapaikkoja oli yhdessä sun toisessa, siellä sun täällä. Niitä tarpeeksi kauan katseltuani ostin yhdet omiksi. Noissa mitkä ostin, on etuosa kokonaan tekonahka (muovia) ja takaa joustavaa paksua trikoota (ei mitään legginshöttöä kuitenkaan), mitä kehtaa pitää ilman mekkoa tai tunikaa päällä. Ostin kokoa 38, pienempikin koko olisi mahtunut, mutta ajattelin että ovat liian pornot, jos ovat ihan makkarankuoret. Tämän aamuisen käytön jälkeen tuntuu että koko olisi voinut olla sittenkin se pienempi, 36, mutta ehkä näin on parempi, niin ei takapuoli soi liikaa. Ovat muutenkin jo aika villin näköiset housut ;) Mutta niin makeet, tykkään!

Lisäksi ostin parit korut, tuollaisen venyvän ketjusormuksen, tykkään pitää isoja, puolen sormen kokoisia sormuksia, ja usein just peukalossa. Ja sitten tuollaiset isot korvikset. En itselläni tykkää mistään pikkusievistä koruista, enkä muustakaan. Sievistelystä. Huomasin kaupoilla, kun nyt viime aikoina ei ole toisaan tullut shoppailtua kaupoissa, kirppiksillä kylläkin, että miten paljon kaikkea kivaa ostettavaa olisikaan. Ihania vaatteita. Vaaleita, valkoisia ohuita paidan huljakkeita, niitti koristeltuja toppeja ja neuleita, takkeja. Kukallisia mekkoja, sellaisia syysvärisiä maalaisromanttisia ja japanilaistyylisiä kimonomekkoja. Tykkään monista tyyleistä, eikä mulla ole mitään yhtä ainoaa tyyliä. Tykkään olla välillä rokimpi ja välillä taas vähän hempeämpi, mutta enemmän olen selkeän ja yksinkertaisen, tyylikkään, kannalla.

Zarassa oli upeista upein vaalea villakangastakki, sellainen tosi särmästi leikattu, oli hieno! Ja kiva käsilaukku, mitä mietin yöllä. Mustat (teko)UGG.it meinasin ostaa, sellaiset blingblingit, mustia paljetteja. Oi, oisin halunnut ne. Ehkä käyn ne vielä ostamassa, kolmisenkymmppiä maksoivat (oikeat UUG.it maksaa kai monta sataa..). Olivat niin mukavat. Kuljin sen nelisen tuntia kaupoissa noilla paksupohjaisilla kymmenen senttisillä tolppakoroilla ja jalat huusivat. Oli ihana sovittaa noita ihanan pehmeitä tossuja. Melkein kävelin ne jaloissani ulos (olisin maksanut ensin). Vielä en ostanut, mutta epäilen, että haen ne kotiin jossain vaiheessa tässä.. Henkkamaukan lahjakortti jäi vielä käyttämättä, eli uudelle shoppailureissulle joutuu lähiaikoina suuntaamaan.

Alla kuvia shoppailusaaliista, shoppailuasusta ja tän aamuisesta valkonaamasta labrakäynnin  (vihdoin) jälkeen. Litium- ja kilppariarvot katsottiin ja ylätyksekseni kolesteroliarvot myös. En tiedä miksi, lääkäri ei kertonut. Ikinä ennen niitä ei ole tolleen ylimääräisesti otettu, mutta nyt otettiin. Mikäs siinä. Kaksitoista tuntia olisi tosin pitänyt olla ravinnotta, enkä tietenkään ollut, kun en tiennyt että niin pitää olla. Noihin muihin ei tarvii ravinnotta olla, lääkkeettä kyllä (enpä ole muuten ottanutkaan tänään vielä aamulääkkeitä, ei ihme että on niin virkeä olo..). Söin yöllä kun en saanut unta, vitutukseen suklaata. Aamuisin en ikinä syö mitään. Onpahan sitten päin h..ä sekin arvo, mutta samapa tuo(kin). Kolesterolilääkkeitä en silti syö (ei ole kyllä vielä määrättykään).

Ihanaa kun tuli herättyä aikaisiin, seitsemältä. Olin kahdeksan aikaan labrassa, vaikka yö oli jälleen kerran huono. Labran jälkeen kävin kaupassa ostamassa päivän ruoat ja nyt kello ei ole vielä yhtätoistakaan. Kivaa. Jaksaa ja ehtii jotain tehdä. Mä olen yleensä sitä masentuneempi mitä myöhempään nukun. Nyt olen aika pirteä, vaikken nukkunut kuin ehkä viitisen tuntia. Iltapäivällä ajattelin mennä yksin uimaan, H.n kanssa mennään viikonloppuna. E kyseli eilen illalla että onko mulla iltapäivällä jotain (niin kuin mulla joskus olisi), haluaisi tulla yhden tyttökaverinsa kanssa meille, tekemään yhdessä läksyjä ja syömään pullaa (mitä leipoi silloin toissapäivänä) <3 Lupaisin mennä uimaan niin saavat olla vähän aikaa kahdestaan. Tämä kyseinen tyttö on vähän niin kuin E.n sisko:) Ovat olleet kavereita jostain neljä vuotiaista asti, välillä oli parin kolmen vuoden tauko kaveruudessa, mutta nyt ovat taas hyviä ystäviä ja paljon ovat tekemisissä. On ihana tyttö! Tyttöystäväkin E.llä on ollut / on? Ja usein sen kaverit, oikeastaan aina, ovat tyttöjä. Fiksu poika :)

Mutta nyt olen niin jäässä, että pakko kai laittaa jotain aamupalaa lämmikkeeksi.
Mukavaa keskiviikkoa :)










Nää haluun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti