sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sunnuntaiterveisiä

Tässäpä viimeaikaisia ostoksia.. Olen huomannut että (itse määräämäni) ostelukielto on lähtenyt vähän lipsumaan ja jotain on tullut osteltuakin. Enimmäkseen ostelen kirppikseltä, mutta jotain uuttakin on tämän kuun aikana tullut hankittua. Yleensä homma ei lähde ikinä lapasesta niin pahasti, etten saisi rahojani riittämään siihen asti mihin pitääkin, vaikka välillä ostelisin vaateita itselleni. Joskus ihmettelenkin, että miten osaan hoitaa raha-asiani aika hyvinkin, siihen nähden mitä saan, saan ne riittämään. Tietenkin se auttaa, kun taloudessa on toinenkin aikuinen (tai ehkä ainut aikuinen..), mutta kuitenkin.

Tänään kävin iltapäivällä Itäkeskuksessa kaupoilla, vaikken niin ollut suunnitellut. Kävin E.n kanssa puolen päivän jälkeen ruokkimassa tyttöni kissan kun ovat risteilyllä poikaystävänsä kanssa, sen  jälkeen E jatkoi matkaa kaverilleen ja itse jäin metrosta pois Itäkeskuksen kohdalla ja kävin siellä "kävelemässä" ja katselemassa. Ja shoppailemassa. Pari kolme kymppiä köyhempänä tulin kotiin, mutta eipä se niin haittaa. Ostin pari paitaa, tuubihuivin ja korun.

Tällä alkavalla viikolla J. on työmatkalla Teksasissa ja ruokaan menee siis vähemmän rahaa ;) Lähti aamulla kuuden aikaan taksilla kentälle, lensi  ensin Lontooseen ja siitä jatkaa Dallasiin. Nyt on parhaillaan lentänyt kaksi tuntia Atlantin yllä. Yleensä amerikanlennot menevät pohjoisen kautta, Grönlannin yli ja sieltä päin. Tai viimeksi oli mennyt. Heräsin siinä puoli kuuden aikaan sanomman heipat ja menin vielä takaisin nukkumaan. Kymmeneen asti sain nukuttua. Herättyä oli aika ankea olo. Itkuinen ja ikävä. Ja siihen lähdin sitten ostelemaan. Viisasta..

Mutta joo, se siitä. Ei jaksa aina niin analysoida ja kaivella kaikkea. Ei huvita. En jaksa valittaa jos ei paljon valitettavaa ole. Olenhan mä aika outolintu, mutta mitä sitten. Silti on ollut nyt viimepäivinä sellainen olo, kuin olisi taas menossa eteenpäin! Olen alkanut kaipaamaan enemmän tekemistä, kodinulkopuolista elämää. Aikaisemmin en ole niin edes kaivannut, ehkä pariin vuoteen? Aika tuskainen ja itkuinen olen välillä (itkuinen! Olen ollut ehkä vuoden huolissani siitä, kun en koskaan itke), mutta luulen että tällä on joku tarkoitus. Täytyy olla. Ja niinhän siinä kai on, jos ajattelen jo niin. En tiedä mitä, missä, milloin. Mutta tiedän että jotain, jossain, joskus.

Pinnallisemppin aiheisiin; alla siis kuvakokoelma ostoksistani noin kuukauden ajalta (kuvat ovat ikävän epätarkkoja..).


"Smaragdinvihreä" paita H&M, kauluskoru Gina Trikot






Lindexin neule ja Vilan pallopaita UFF.sta

Mustat farkut Ginasta, sukkikset (en muista), vihreä pitsipaita H&M, musta tuubihuivi Gina (eipä paljon näy)
Huivi Lindex, vyö ja balleriinat H&M

Pitsimekko UFF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti