lauantai 18. tammikuuta 2014

pump

Sellasta ja tällasta, ihan pientä treenipostausta vaan, niin kuin taas kuvistakin näkyy. Heh ;)
Eilen kävin pitkästä aikaa taas ohjatulla jumppatunnilla, Body Pumpissa, en ollut sillä(kään) käynyt pitkiin aikoihin ja jännitti mennä. Sarjat siinä on niin pitkiä, yhtä lihasryhmää tehdään yhden kappaleen ajan, neljä viisi minuuttia. Maltillisilla painoilla, ja hyvällä ohjaajalla, jaksoi ihan hyvin. Taidanpä alkaa käymään tunnilla ihan säännöllisemminkin. Mulla on pahana tapana jättää hommat kesken, aloitan jotain innoissani, ja sitten jätän kesken ja menenkin tekemään jotain ihan muuta. Aina jotain kuitenkin, mutta ihan hyvä olisi varmaan sitoutua tiettyyn tuntiin joksikin aikaa. Tuolla Fressillä on vaan liikaa valinnanvaraa..

Ohjaajassa oli kieltämättä silmänruokaa, enkä ollut kyseistä ohjaajaa ennen nähnyt. Tuolla osa ohjaajista vaihtuu, sijaistuksia tietty ja muutenkin. Muutama pitää englannin kielellä tunnit, mutta eipä sillä ole niin väliä, yleensä osaavat muutaman sanan  suomeakin, eikä sinne nyt keskustelemaan olla menty. Jokainen ymmärtänee, ja mitä ei, näkee :) Mutta kansainvälistä tunnelmaa, eikä siinä ole mitään vikaa mun mielestä. Pari kertaa olin zumbassa (se ei ole mun laji..) ja silläkin tunnilla oli kivan aito ja alkuperäinen ohjaaja. Tosi iloinen ja liikkui niin, ettei varmaan kukaan suomalainen. Tuo eilinenkin oli hyvä. Meksikosta saakka.

Huomasin eilen miten tuppisuita me ollaan suomalaiset. Tunnin lopussa ohjaaja aina kiitelee ja kehuu, toivottelee mukavaa päivää ja viikonloppua, taputtaa.. Ja mitä tekevät ohjattavat, eli minäkin. Ei mitään. Ei aukea suu kenelläkään. Noloa jotenkin, mutta eipä ole kukaan tehnyt aloitetta avata suuta ja vaikka vaan kiittää tunnista. On varmaan aika suomalainen tapa tuo? Luulisin.

Mutta alla taustatyötä ja fiilistelyjä :)
Latailin soittimelle eilen lisää uusia biisejä ja tänne änkesin yhden. Ja pari videota. Tuollainen trampoliinilla hyppely tunti on ihan uutta, en ole tuollaista ikinä nähnyt, eikä liene vielä suomessa ollakaan. Varmaan aika haasteellista pysyä jo pelkästään trampoliinin päällä.





Sellaisia, kivaa viikonloppua!



kuva
 
kuva
                                                                   
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti