perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta

Juhannusaaton terveiset vielä (ettei juhannuksentoivotukset jää ihan tuolle eilisiltaiselle angsttasolle).
Heräsin hyvissä ajoin, kello on vasta vähän vaille seitsemän, heräsin puoli tuntia sitten itsestään ilman herätyskellon soittoa, ajattelin pompata jo ylös. Jos olisin nukahtanut uudestaan, olisin todennäköisesti ollut vaan väsyneempi kellon piipatessa. Muu perhe vielä nukkuu, mutta saa nukkuakin, musta on ihan kiva heräillä täällä itsekseni vähitelen, kohta käyn suihkussa, pesen ja laitan hiukset (seuraavat kolme päivää se peseminen tapahtuu järvessä:), katson mitä laitan päälle, tekisi mieli laittaa shortsit tai jotain muuta lyhyt jalkaista automatkalle, mutta tällähetkellä ulkona on aika kylmä, jotain +15c.. Hrr! Kahvin laitoin jo tippumaan ja jotain pientä pitäisi ehkä syödäkin..

Eilen illalla pakkaamisten välillä käytiin ulkona syömässä nepalilaisessa raivntolassa tässä lähellä, söin tuorejuustoa pinaattikastikkeessa ja riisiä (yleensä en syö mitään valkoista hiilaria..), hyvältä maistui silti oikea lämmin ja tulinen ruoka. Nyt juhannuksena pitää ottaa vähän rennommin näiden syömisten kanssa, ei sinne juhannusvieraaksi kehtaa laihduttamaan mennä ja niin monenlaista herkkua on kuitenkin tarjolla. Aamulla kävin vaa'alla, enkä tietenkään ollut tyytyväinen lukemaan, mutta miloinpa nyt olisin. Välissä mun paino ehti nousta tavallista korkeampiin lukemiin, varmaan oli suurimmaksi osaksi turvotusta, jostain, mutta nyt on onneksi tippunut sen kolme kiloa ja olen taas niissä kiloissa missä olen tottunut olemaan. Kirjoitin eilen illalla vielä yhden kirjeen loppuun, syötiin iltapalaa ja sitten, vähän ennen nukkumaanmenoa iski taas tavallinen nukkumaanmenoahdistus.. Lopulta, jokus yhden jälkeen sain unta, nukuin ihan kohtalaisesti, mutta vähän turhan vähän tunteja tuli.. Tänäiltana tulee kuitenkin valvottua, järven rannalla, saunanraikkaana, nuotiolla istuen, herkkuja syöden ja vähän juoden.. Ihanaa olla muutaman tunnin kuluttua maalla, rakkaissa maisemissa.

Mutta nyt mä lähdensinne suihkuun, aamut menee aina niin nopeasti ja yhdeksältä pitää olla jo menossa. Aurinkoista, ja mahdollisimman vähäahdistunutta, juhanusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti